Przejdź do głównej siatki Klienci i dostawcy .
Wyszukaj Klienta lub Dostawcę i kliknij ikonę Aktywne obok Klienta lub Dostawcy, aby uczynić ich „Nieaktywnymi”.
Archiwizuje to klienta i oznacza, że nie pojawi się on nigdzie, np. podczas tworzenia zlecenia, faktury lub zamówienia zakupu itp.
Aby przywrócić klienta z archiwum, kliknij ikonę Aktywny. Nie mogę ponownie, a wybrany klient stanie się dostępny do wyboru.
Archiwum Klienta lub Dostawcy
Archiwizuj rekord klienta lub dostawcy, ale zachowaj historię wykonanych prac lub faktur dla danego klienta

