Ten widok listy zapewnia przegląd wszystkich członków zespołu skonfigurowanych w aplikacji Klipboard. Z tego scentralizowanego widoku możesz efektywnie zarządzać różnymi aspektami swojego zespołu, w tym aktualizować dane członków zespołu, odrzucać nadchodzące zadania przypisane do konkretnego członka zespołu oraz zarządzać jego bieżącym statusem.
Ułatwia to nadzorowanie i kontrolowanie informacji dotyczących zespołu, oferując kompleksowe narzędzie do efektywnego zarządzania zespołem w ramach platformy Klipboard.
Edytuj członka zespołu
Aby zaktualizować dane członka zespołu, wystarczy kliknąć opcję Edytuj , a pojawi się szereg dostępnych opcji, takich jak aktualizacja hasła, uprawnienia dostępu itp.
Resetuj zadania
Dodatkowo masz możliwość resetowania zadań dla członka zespołu. Ta czynność usuwa wszystkie zadania, które mogły zostać zsynchronizowane z aplikacją mobilną Klipboard tego członka zespołu, dając Ci możliwość ponownego przypisania tych zadań innemu członkowi zespołu lub pozostawienia ich nieprzypisanymi.
Funkcja ta zwiększa elastyczność i efektywność zarządzania zadaniami, umożliwiając bezproblemową modyfikację przypisań zadań w ramach platformy Klipboard.
Zmień status członka zespołu
Członek zespołu może być aktywny (co oznacza, że ma dostęp do Klipboard) lub nieaktywny (co oznacza, że nie ma dostępu do Klipboard).
Kliknij ikonę znacznika wyboru w kolumnie Aktywne, aby ją uaktywnić lub dezaktywować
Twój plan subskrypcji w Klipboard określa liczbę aktywnych członków zespołu (licencji) przypisanych do Twojego konta. Aby zarządzać tymi aktywnymi członkami zespołu, możesz elastycznie dostosowywać ich status w razie potrzeby.
Możesz aktywować lub ustawiać statusy nieaktywnych członków zespołu na podstawie swoich konkretnych wymagań.
Funkcja ta umożliwia optymalizację wykorzystania przydzielonych licencji zgodnie z dynamicznymi potrzebami Twojego przepływu pracy w ramach platformy Klipboard.



