Możesz zmienić status zadania zakończonego z powrotem na oczekujące, wyszukując numer zadania, wybierając opcję „Działania”, a następnie „Przenieś do oczekujących”.
Zakończone zadanie do oczekującego
Przenieś zadanie ze statusu Zakończone do Oczekujące

