Przejdź do głównej zawartości

Synchronizuj aktualizacje zamówień zakupu dokonane w Xero z Klipboard

Tworząc zamówienia zakupu w Klipboard, połącz swoje konto z Xero. Po wykonaniu tej czynności zamówienie zakupu z Klipboard zostanie automatycznie zsynchronizowane z Xero po jego utworzeniu.

Jednak w przypadku edycji między oboma systemami, proces synchronizacji z Xero z powrotem do Klipboard nie jest automatyczny. Aby zaktualizować Klipboard o zmiany wprowadzone w Xero, należy wykonać synchronizację ręczną. Aby zaktualizować status zamówienia zakupu lub edytować pozycje zamówienia zakupu, należy kliknąć przycisk Synchronizuj z Xero na stronie integracji Xero w Klipboard.

Następnie rozpocznie się proces synchronizacji, który sprawdzi dostępność aktualizacji w Xero i odpowiednio zaktualizuje Klipboard. Podczas trwania procesu synchronizacji należy opuścić stronę.

Zalecamy wykonywanie tej czynności okresowo, aby mieć pewność, że oba systemy są ze sobą zsynchronizowane.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?