Możesz włączyć wysyłanie klientowi e-maila z przypomnieniem o zleceniu w kalendarzu klienta po zaplanowaniu zlecenia na określony dzień i godzinę. Wiadomość e-mail zostanie automatycznie wysłana na zarejestrowany adres e-mail wybranego klienta po utworzeniu i zaplanowaniu zlecenia. Wiadomość będzie zawierała link z zaproszeniem iCalendar, który doda szczegóły zlecenia do kalendarza klienta.
Przejdź do Ustawienia > Komunikacja > Przewiń na dół
Aby włączyć przypomnienia e-mail o zleceniach dla klientów, przestaw przełącznik na TAK. Spowoduje to włączenie tej opcji dla wszystkich klientów. Możesz jednak przełączać tę funkcję na TAK/NIE dla poszczególnych klientów w opcji „Wyświetl klienta”.
Wyłącz dla klientów indywidualnych
Można je wyłączyć dla poszczególnych Klientów w ramach każdego rekordu Klienta. W panelu internetowym przejdź do Klienci > Wszyscy Klienci > Wyświetl Klienta > Przewiń w dół, aby przejść pod Adres Klienta.


