Możesz skonfigurować wiadomości e-mail z przypomnieniem dla klienta, które będą wysyłane do klienta po zakończeniu zadania. Dodatkowo możesz wysyłać klientom przypomnienia w kalendarzu, informując ich o zbliżającym się zaplanowanym zadaniu. Możesz skonfigurować automatyczne wiadomości e-mail z przypomnieniem dla klienta, przechodząc do Ustawienia > Komunikacja.
E-mail z dalszymi działaniami klienta
Możesz włączyć automatyczne wysyłanie e-maili z potwierdzeniem do klienta po zakończeniu zlecenia. Wysyłaj spersonalizowane e-maile z podziękowaniami po każdym zleceniu i proś o opinię za pomocą ankiet lub za pośrednictwem ulubionego serwisu z recenzjami firm.
Aby włączyć wysyłanie e-maili z odpowiedziami, przestaw przełącznik na TAK. Spowoduje to włączenie tej opcji dla wszystkich klientów. Możesz jednak przełączać tę funkcję na TAK/NIE dla poszczególnych klientów w opcji „Wyświetl klienta”.
Możesz dostosować tekst nagłówka i wiadomości, po prostu go aktualizując. Po zakończeniu wybierz opcję „Zapisz”. Możesz również przywrócić tekst domyślny, wybierając opcję „Przywróć tekst domyślny”.
Aby dodać link do ankiety lub link do ulubionej strony z recenzjami firm, wystarczy wkleić adres URL ankiety w polu „Ankieta z opiniami”, np. TrustPilot, Recenzje Google lub Survey Monkey. Po zakończeniu kliknij „Zapisz”.
Dołącz wypełnione formularze pracy
W wiadomościach e-mail z dalszymi działaniami wobec klienta można również włączyć opcję dołączania wypełnionych formularzy zlecenia dla klienta w postaci załączników PDF do wiadomości e-mail z dalszymi działaniami wobec klienta.
Wyłącz dla klientów indywidualnych
Można je wyłączyć dla poszczególnych Klientów w ramach każdego rekordu Klienta. W panelu internetowym przejdź do Klienci > Wszyscy Klienci > Wyświetl Klienta > Przewiń w dół, aby przejść pod Adres Klienta.
