Przejdź do głównej zawartości

Czy mogę zmienić hierarchię klientów nadrzędnych i podrzędnych?

Klienci i lokalizacje klientów Zasady synchronizacji hierarchii klientów nadrzędnych i podrzędnych:
​

  • Przy pierwszym połączeniu Klipboard i Quickbooks wszyscy klienci i dostawcy zostaną zsynchronizowani z Twojego konta Quickbooks do Klipboard zgodnie z istniejącą hierarchią (klient nadrzędny i klient podrzędny) ustawioną w Quickbooks.
    ​
    ​

  • Jednak w przyszłości, jeśli zmienisz tę hierarchię w Quickbooks (np. zmienisz klienta nadrzędnego na klienta podrzędnego lub odwrotnie), nie zostanie to odzwierciedlone w Klipboardzie. Wszelkie zmiany/aktualizacje dotyczące klienta (klienta) lub faktur nadal będą odpowiednio synchronizowane z Klipboardu do klienta nadrzędnego lub podrzędnego.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?